224_Casa_Alsina_Roig_cantonada_c._Abell_-_riera_Buscarons_Canet_de_Mar_tribunaAl centre de Canet de Mar, en un magnífic edifici modernista construït l’any 1906 per l’arquitecte Eduard Farrés.

RG Associats posem a disposició d’empresaris, promotors i organitzacions, uns espais adaptats per dur-hi a terme diferents activitats: reunions, demostracions a clients, presentació de nous productes, jornades de treball, cursos de formació, lliurament de premis, conferències…

Treballem per donar server a les PiMEs i organitzacions socials. Les nostres instal·lacions estan adaptades a les vostres necesitats i els nostres preus a les vostres possibilitats.

Sala de formació i conferències

 

Sala de 43 m² amb capacitat per 20 persones. Espai climatitzat i tècnicament preparat amb: recepció, 15 equips de PC portàtils, accés a la xarxa via Wi-Fi amb servei ADSL, televisió, vídeo, projector, fotocopiadora comuna, possibilitat de contractar servei d’àpats, cafè i refresc…

Estem situats a 200 metres de l’estació de tren i de l’aparcament.

Lloguer de despatxos

despachos

 

Lloguer de despatxos professionals de 15 m²:

  • Amb els serveis de calefacció, aire condicionat i Wi-Fi inclosos.
  • Lloguer per hores, dies, setmanes i mesos. Ens adaptem a les teves necessitats. Preus molt atractius.

 

PRE-reserva

Pots posar-te en contacte amb nosaltres si vols informació o reservar, trucant al telèfon, visitant el nostre centre o per email.

També pots omplir aquest formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tú:

Enviant aquest formulari estàs acceptant les nostres condicions legals.